Tuesday, February 24, 2015

7 fashion-блоггерів вартих "FOLLOW"


Коли сезон fashion-тижнів у розпалі хочеться просто глянути "хто в чому був там" і зорієнтуватися "хто в чому буде тут" не витрачаючи на пошуки цієї інформації якихось надмірних зусиль і часу. Instagram нам у поміч у такому випадку. 7 fashion-блоггерів, яких варто за-follow-ити, щоб бути вкурсі всього, що відбувається у світі моди у режимі LIVE.








Дівчина з Голандії Sabrina Meijer, відома у fashion-просторах інтернету як afterDRK, - журналіст та фотограф, що подорожує по світу знімаючи моду у різних її проявах. Sabrina і сама не відстає від тих, хто потрапляє у її об'єктив, в плані стилю, її цікаві репортажні fashion-фото та кадри повсякденного гадеробу вже зібрали більше 102 тисяч фолловерів.



Стильна шведська красуня Josefin Dahlberg була зіркою Стокгольмських блогів про вуличну моду останніх років. Цього року Josefin "засвітилася" на Лондонському та Нью-Йоркському тижні моди і кількість її фолловерів в інстаграмі зросла до 30 тисяч. Josefin носить речі mass-market брендів, які купує на сейлах у звичайних магазинах, і стверджує, що секрет популярності її стилю у вдалому комбінуванні простого одягу.






 Vanessa Hong - дійсно міжнародний fashion-блоггер, адже вона жила і вела свій блог у Пекіні, Ванкувері і Нью Йорку. Її індивідуальний стиль та почуття моди зібрало більше 285 тисяч шанувальників і це лише в інстаграмі. Нещодавно Vanessa запустила власну лінію аксесуарів та одягу зі штучного хутра.




Мега-популярний блог The Blonde Salad, італійки К'яри Феранні, не про "моду для народу". Гламур, високі бренди і дизайнерські новинки - це стиль К'яри, за яким стежать більше 3х мільйонів її фолловерів на інстаграмі.




Natalie Suarez - модель, що веде  свій блог  Natalie Off Duty: веселий, розслаблений і "без заморочок" погляд на моду зсередини.




Автор блогу PeaceLoveShea, Shea Marie коротко про себе: стиліст, fashion-консультант, ведуча на ТБ, дизайнер, фотограф, модель, народилася і виросла в LA. 





Danielle Bernstein почала вести свій блог WeWoreWhat , розповідаючи і показуючи що саме носять люди на вулицях Лондона та Нью Йорка. Але невдовзі Даніелла і сама стало потрапляти в об'єктиви стріт-стайл блоггерів і зацікавила своїм лаконічним стилем більше 800 тисяч прихильників.













No comments:

Post a Comment